Привітання з Святом знань

2018-09-03

/Files/images/1veresnya/1.jpg

Дорогі діти,

шановні батьки, вчителі, працівники школи!

Щиро вітаю вас з традиційним вересневим святом – Днем знань, святом Першого дзвоника!

День знань став по-справжньому всенародним святом молоді і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше в житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми та онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує у дусі любові до України.

Дорогі школярі, в усі часи освічена людина користувалася повагою. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними в громадському житті.

Шановні батьки, ви – найперші вихователі своїх дітей, їх підтримка і опора. Пам’ятайте, що тільки спільними зусиллями з педагогами ваші діти досягнуть позитивних результатів у навчанні.

Щира вдячність вам, дорогі вчителі, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії як виховання підростаючого покоління.

Шановні працівники школи! Ваша праця – одна із складових успішного функціонування навчального закладу. Будьте відповідальними, сумлінними у виконання своїх обов’язків.

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

Ваш директор школи

Л. Ф. Прокопець

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi